Tack 2014, hej 2015!

Innehållsförteckning
Tack år 2014, hej år 2015!

Vi är jättenöjda med året som gått och vill passa på att lyfta fram några av höjdpunkterna som skett för oss och våra kunder.

Vi växte in i kostymen

Under 2014 växte vi så det knakade – och plötsligt var vi 6 stycken heltidsanställda på kontoret. Såhär i slutet av året kan vi glatt konstatera att det sitter en slipad, kompetent och passionerad medarbetare på varenda kontorsstol i lokalen. Under månaderna som gått har vi växt ihop till ett tight gäng med en hög arbetsmoral och fantastisk lagkänsla. Tillsammans har vi skapat en unik företagskultur – något som återspeglar sig tydligt i det arbete vi gör.

Vi började med e-handel

Svensk Kylservice AB i Göteborg fick en ny och fräsch webbshop byggd i WooCommerce – komplett med en skräddarsydd Klarna-kopplad checkout och över 100 produkter i lager. Alldeles nyligen köpte företaget dessutom upp bolaget IB Kyl, som således ska ha en liknande lösning. Lanseringsdatum? Om bara några dagar.

Vi tog helhetslösningar till en helt ny nivå

En annan stor kund som kommit in i Modifinder-familjen under 2014 är Mårtenssons Trafikskola. Som Sveriges största trafikskola ville de ha en hemsida som reflekterade just detta – samt ett optimeringspaket som hette duga.

Resultatet blev inget mindre än en succé; hemsidan, som utvecklades i nära samarbete med kunden, har fått motta hyllningar från både höger och vänster för sin innovativa design och tydliga funktionalitet. Ser man till sökmotoroptimeringen ligger Mårtenssons idag och rankar topp 1 på merparten av deras sökord, detta sedan hemsidan lanserades i oktober, och cirka 60% av all trafik i dagsläget härleds direkt från relevanta sökningar på Google.

I december månad fick vi på Modifinder även en chans att spänna musklerna ytterligare, detta genom att tillhandahålla Mårtenssons med tryckmaterial i form av flyers. Som tack krossade de oss i fotboll i Kombihallen.

Vi ägnade oss åt välgörenhet

Sedan vi startade vår verksamhet har vi haft ett nära samarbete med TodaysWeb – ett svenskt företag lokaliserat i exotiska Bolivia. En av de största skillnaderna med att arbeta i Bolivia är att man får vittna en helt annan nivå av fattigdom än här i Sverige. För att förbättra det sociala klimatet omkring sig startade därför TodaysWeb välgörenhetsinitiativet Charity for Bolivia under den senare hälften av 2014. Genom att, som företag, donera pengar till Charity for Bolivia hjälper man till att förse de lokala barnen i byn med kläder, mat och förnödenheter.

På Modifinder tackade vi helhjärtat ja till att utveckla en hemsida till projektet, men även att donera pengar – något vi kommer att fortsätta med under året som kommer.

(Vill du också vara med och skänka pengar? Klicka här)

Vi gick från klarhet till klarhet

Trots att vi fortfarande är ett väldigt litet företag har vi hunnit med en hel del projekt och spännande kundcase under det gångna året. Ett bra exempel är HSB Turning Torso, som även i år valde att satsa på sin sökmotoroptimering för att hyra ut sina lediga lokaler. Detsamma gjorde Eslövs Folkhögskola, som plockade 20 stycken topp 3-placeringar på sina valda sökord, vilket i sin tur ledde till att antalet ansökningar ökade markant.

Trots att vi gett 100% för våra kunder så har vi även hunnit med att tänka på oss själva lite grann – under hösten plockade vår egna hemsida en dubbelplacering på sökordet ”sökmotoroptimering” på Googles förstasida. Detta är vi naturligtvis enormt stolta över!

Sammanfattningsvis har vi haft ett fantastiskt 2014, med många trevliga, produktiva och intressanta kundrelationer. Något vi dessutom är väldigt stolta över är antalet affärer som gjorts med befintliga kunder som mellanhand. Våra kunders varma rekommendationer betyder enormt mycket och är, enligt oss, ett tecken på att man gjort ett gott arbete.

Vad händer under 2015?

Svar: en hel del. Produktionsavdelningen har redan gjort klart med sitt första nyförvärv på året. Mer folk betyder mindre plats, så från och med årsskiftet kommer vi att inta nya, mer välplanerade lokaler. Mer information om vår nya anställd och vår nya lokal kommer i mitten på nästa månad. Under januari kommer vi dessutom att lansera en ny version av Modifinder.se, samt en helt ny grafisk profil som kommer att genomsyra allt internt material.

Avslutningsvis vill vi passa på att tacka alla våra kunder, medarbetare och samarbetspartners för året som gått. God jul och gott nytt år på er – vi ses 2015!

Relaterade artiklar

Modifinder - nu en del av InterMail Sverige

Sedan vintern 2022 har Modifinder i Malmö varit en del av InterMail Sverige. InterMail är ett danskt börsnoterat företag inom…

Nu söker vi en erfaren webbutvecklare i Malmö

Är du en utbildad webbutvecklare i Malmö eller kanske självlärd? Det viktiga för oss är att du har gedigen kunskap…

Sidan 1 på Sökmotoroptimering

Idag, 2013-11-03, ligger vi på fjärde plats på sökordet sökmotoroptimering. Det känns väldigt kul att vi har klättrat i sökresultatet…

Gratis SEO-analys

Vad är er hemsida i behov av? Låt en av våra SEO-experter göra en analys av er hemsida och få kostnadsfri rådgivning samt prisuppskattning.