Välrenommerad SEO-byrå

Om Modifinder

Modifinder är ett snabbt växande företag som har specialiserat sig på sökmotoroptimering. Vi har djupgående kunskap och långtgående erfarenhet inom SEO och våra kunder finns i hela Sverige.

Vilka är vi?

Modifinder som team utgörs av en dynamisk och ambitiös uppsättning människor där varje person är en essentiell pelare i arbetet. Det är den väl avvägda balansen mellan de individer som arbetar inom Modifinder, i kombination med den breda kompetens som varje individ besitter som gör Modifinder till den framgångssaga det har blivit – både för oss men framför allt för våra kunder som ökar sin omsättning markant tack vare bättre rankingpositioner på slagkraftiga sökord på Google.

Att ha möjlighet att hjälpa företag i hela Sverige med sökmotoroptimering är milt uttryckt riktigt häftigt.

Medarbetarna på Modifinder AB

Stjärnorna som driver Modifinder

Viktor Andersson

Viktor Andersson
Digital Director

Kontakta Viktor

Jon nordstrom

Jon Nordström
Head of Projects & Process

Kontakta Jon

Didrik Lindell

Didrik Lindell
Head of Development

Kontakta Didrik

Oscar Bergendorff, Web Developer / SEO på Modifinder AB

Oscar Bergendorff
Web Developer

Kontakta Oscar

Lousie Levin

Louise Levin
Digital Campaign Specialist

Kontakta Louise

Santino Petrovic

Santino Petrovic
Fullstack

Kontakta Santino

Erica Meleno

Erica Meleno
Digital Campaign Specialist

Kontakta Erica

Simon Back

Simon Bäck
SEO Specialist

Kontakta Simon

Frida Dyberg

Frida Dyberg
Client Manager

Kontakta Frida

Google utmanar och inspirerar

Google är en tveeggad bundsförvant som hela tiden utmanar oss till att maximera vår kunskap och utveckling. Eftersom vi är ett ungt, starkt och hungrigt team så stimuleras vi av dessa utmaningar.

Samtidigt som våra framgångar talar sitt tydliga språk så är vi försiktiga med våra löften. Vi skulle aldrig anta oss något som vi känner att vi eventuellt inte skulle kunna leverera. Vi lägger all vår kraft, tid och energi på att leverera toppresultat åt våra kunder och det är våra klienters framgångar som är vår verkliga drivkraft.

Din vinst och trygghet är viktigast för oss

För oss är det enormt viktigt att du tjänar på våra tjänster. Vår framgång är din vinst – en win-win-situation helt enkelt. Vi strävar efter att ha nöjda kunder och därför tycker vi det är viktigt att våra kunder förstår vad SEO är. Det finns inget värre än när man köper något som man inte förstår sig på, därför arbetar vi med öppna kort, hela vägen.

Kontakta oss för en kostnadsfri SEO-bedömning så återkommer vi med ett offertförslag.

Konferensrum på Modifinder AB

Gratis SEO-analys

Vad är er hemsida i behov av? Låt en av våra SEO-experter göra en analys av er hemsida och få kostnadsfri rådgivning samt prisuppskattning.