Några utvalda

Kundcase

Vi har under 10 år hjälpt över 300 kunder att nå topplaceringar på Google. Sammanlagt handlar det om över 1500 lyckade projekt.

Plastikkirurgen Stockholm

Plastikkirurgen Stockholm

Plastikkirurgen Stockholm fick en ny ägare som gav oss i uppgift att fräscha upp hemsidans design och funktionalitet. Det gjorde vi med en helt ny hemsida som vi byggde från scratch med ett SEO-tänk in i minsta detalj. Den blev tydlig, lättnavigerad och fick ett stort fokus på att framhäva de olika operationerna som erbjöds. Man ville samtidigt satsa stort på sökmotoroptimering med ambition om att bli störst i Stockholm - något som vi närmar oss med stormsteg.
WebbdesignWebbutvecklingSEO

Studio Gozzi

Studio Gozzi behövde en ny hemsida för att visa upp sina projekt inom design och inredning. Vi hjälpte till genom att bygga upp en sida där ägaren Josefine enkelt kunde ta över och ladda upp sina arbeten.
WebbdesignWebbutveckling
Studio Gozzi
Svenska Skolidrottsförbundet

Svenska Skolidrottsförbundet

Ledare i rörelse är ett projekt av Skolidrottsförbundet i Skåne. Uppdraget bestod av två delar, ett intranät för alla regionens skolidrottsföreningar och en plattform där ungdomsledare kan matchas med nya ideella uppdrag. Vi utvecklade ett omfattande system med hjälp av kända tekniker och ramverk och integrerade även plattformen för ungdomsledare med detta. På detta sätt samlades allt under samma tak för smidigare kommunikation mellan förbund och skolidrottsföreningar.
WebbdesignWebbutveckling

MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic valde att storsatsa med både en ny hemsida och fullskalig SEO som täckte samtliga behandlingar och orter de hade kliniker i. Vi byggde en helt ny webbplats från scratch med ett genomgående SEO-tänk. Hemsidan blev modern, stilren och lättnavigerad. Med en väloptimerad sajt har vi lyckats åstadkomma hundratals nya topprankade sökord för deras olika klinker.
WebbdesignWebbutvecklingSEO
MyBeauty Clinic

Gratis SEO-analys

Vad är er hemsida i behov av? Låt en av våra SEO-experter göra en analys av er hemsida och få kostnadsfri rådgivning samt prisuppskattning.