Modifinder – nu en del av InterMail Sverige

Innehållsförteckning
Modifinder och Head of Search - Numera en del av InterMail Sverige

Sedan vintern 2022 har Modifinder i Malmö varit en del av InterMail Sverige. InterMail är ett danskt börsnoterat företag inom kundkommunikation, leadgenerering och kundlojalitet. Med förvärvet av Modifinder kan InterMail Sverige nu erbjuda sina kunder specialistkompetens inom SEO – en viktig del i allas digitala marknadsföringstrategi.

Räkenskapsåret 21/22 gjorde InterMail en historiskt stor vinst och nästa mål för företaget är att fördubbla sin omsättning till 23/24. Tillväxten ska ske genom 50% organisk tillväxt och 50% förvärv av digitala byråer.

Vi har tagit steget – är ni vårt nästa förvärv?

Innefattar er kärnverksamhets tjänster någon form av leadgenerering som exempelvis: SEO, Google Ads eller Social Media? Kanske erbjuder ni till och med alla tjänster? Är ni även öppen för en möjlighet att gå samman med en stabil affärspartner?

Då är ni varmt välkomna att höra av er till Viktor Andersson på telefon: 070 – 870 72 74

Viktor Andersson
Viktor Andersson
Digital Director

Relaterade artiklar

Nu söker vi en erfaren webbutvecklare i Malmö

Är du en utbildad webbutvecklare i Malmö eller kanske självlärd? Det viktiga för oss är att du har gedigen kunskap…

Tack 2014, hej 2015!

Vi är jättenöjda med året som gått och vill passa på att lyfta fram några av höjdpunkterna som skett för…

Sidan 1 på Sökmotoroptimering

Idag, 2013-11-03, ligger vi på fjärde plats på sökordet sökmotoroptimering. Det känns väldigt kul att vi har klättrat i sökresultatet…

Gratis SEO-analys

Vad är er hemsida i behov av? Låt en av våra SEO-experter göra en analys av er hemsida och få kostnadsfri rådgivning samt prisuppskattning.