Stortorget 27, 211 34 Malmö    0723-96 90 96    [javascript protected email address]

Sökmotoroptimering med garanti | 5 tips om sökmotoroptimering

      

Sökmotoroptimering med garanti

för garanterad framgång

För att skilja oss från mängden har vi på Modifinder tagit fram en garanti som innebär en plats bland de tio första träffarna på Google. Tidsramen är flexibel men i regel hamnar man där inom ett tidsspann på mellan två veckor och fyra månader. Det kan både gå fortare och ta längre tid men vi är alltid tydliga med detta i vår kommunikation.

Prova på sökmotoroptimering när den är som bäst!

Kostnadsfri SEO-analys


(Lämna tom)


Sökmotoroptimering eller SEO som det även är kallat är en metod för att säkerställa att en hemsida kan hittas på sökmotorer så som t ex Google. Folk som söker efter produkter och tjänster på nätet kommer att börja med att skriva relevanta sökord i sökmotorerna som ofta är följt av en ort då folk tenderar att vilja ha saker nära till hands. Detta är hur de hittar en lokal webbplats. Således är en av de mest grundläggande strategier som krävs av ett SEO-företag en målinriktad uppsättning av sökord. Sökorden måste vara relevanta nog för att leda dina lokala kunder rätt.

Om du inte kan avvara tid att göra forskning på egen hand, står Modifinder redo till tjänst.

Lokal sökmotoroptimering

vi optimerar för framtiden

Sökmotoroptimering med garanti

Vi på Modifinder fokuserar främst på lokal sökmotoroptimering. Det är en effektiv form av internetmarknadsföring som gör att man kan nå ut till miljontals kunder som söker efter lokala tjänster i sitt område. De som söker lokalt är mer benägna att välja dina tjänster eftersom det är mer lättillgängligt. Lokal sökoptimering är därför ett utmärkt sätt att hjälpa de lokala konsumenterna att komma i kontakt med ditt företag.

Vad innebär Modifinders garanti?

Sökmotoroptimering med garantiNär Modifinder startades funderade vi på hur vi kunde skilja oss från mängden. Med vår kompetens och erfarenhet inom sökmotoroptimering kände vi oss trygga med att ta fram en garanti. Oftast innebär garantin en plats bland de tio första träffarna (topp 10, sidan 1) på de sökord vi har kommit överens i minst 300 dagar.

I regel hamnar man bland Googles tio första träffar inom ett tidsspann på mellan två veckor och fyra månader. Det kan, i extrema fall, både gå fortare och ta längre tid, allt beror på hur stor konkurrens där är på sökordet – vi är alltid tydliga med detta i vår kommunikation till dig som kund.

Vad är sökmotoroptimering (SEO)?

En väl utförd SEO-kampanj har potential att öka ditt företags intäkter avsevärt. Jämfört med "kostnad per klick annonser", kan sökmotoroptimering och våra SEO-tjänster generera mer intäkter för dig samtidigt som det kostar dig mindre i slutändan.

Google visar sidor i sökresultatet som de tycker är auktoritära och relevanta. De mäter relevans genom att analysera innehållet på sidan och de mäter auktoritet baserat på antalet och kvaliteten på andra sidor som länkar till sidorna de visar. Man kan se länkar som röster. Det är vårt jobb att skapa auktoritet till din sida. Så i enkla termer innebär SEO att skriva innehåll som innehåller sökord, ord folk använder i sökningar, och skaffa länkar från andra sidor för att visa hur viktig din sida är jämfört med andra.

De två viktigaste SEO-elementen

  • On-page - On-page optimering blir aldrig gammalt. Off-page optimering fungerar endast om din webbplats har bra on-page optimering och ger ett värde till besökaren samtidigt som den levererar den information din kund sökte efter i första hand, detta är i alla fall rekommenderat. Det finns även andra vägar att gå men de genererar inte långvariga resultat. Se till att undersidorna inkluderar dina kontaktuppgifter och plats. Om du har bra text och innehåll kommer det att bli lättare för dig att knyta dina kunder till dig och göra affärer med dem. Om du som företagare, inte har tid att skriva bra innehåll, tveka då inte att anlita oss, vi har 8 års erfarenhet inom svensk copywriting.
  • Off-page - Länkstrategier är enormt viktiga och ännu mer så med det faktum att Google lägger stora krav på att hemsidors länkprofiler ska vara av hög kvalitet. Länkar pekar till en webbplats. När webbplatser med gott rykte länkar till en webbplats, ger detta en värdefull röst på webbplatsen den pekar till. Detta är essentiellt i vilken SEO-tjänst som helst. En bra länkprofil kommer att öka en webbplats trovärdighet på nätet och etablerar din auktoritet på webben.

Fördjupa dig i Sökmotoroptimering!

Skulle du vilja fördjupa dig ännu mer i sökmotoroptimering så finns det en bra SEO-guide skriven av Jim Westergren, som vi även har samarbete med. Där kan du läsa mer om de tekniska termerna och exempelvis få reda på vad ditt domännamn har för inverkan på SEO, hur ska du använda Title-taggar, Meta-taggar, URLer, bilder m.m. Vill du interagera med andra, allt från kunniga till okunniga så kan du skapa ett konto på Sveriges största SEO-mötesplats, SEO-forum.se. Där kan du ställa frågor och även finna svar på andra frågor du kan tänkas ha.

Sökmotoroptimering tips