Stortorget 27, 211 34 Malmö    0723-96 90 96    [javascript protected email address]

      

Sökmotoroptimering med garanti

Sökmotoroptimering garantimärkeför garanterad framgång

För att skilja oss från andra SEO-bolag har vi på Modifinder tagit fram en garanti som innebär en plats bland de tio första sökresultaten på Google.se. Tidsramen för sökmotoroptimering / SEO är flexibel men i regel hamnar man där inom ett tidsspann på mellan 2 veckor upp till flera månader. Det kan både gå fortare och ta längre tid, detta beror på hur konkurensutsatta sökorden är som vi ska sökmotoroptimera. Låt oss göra en bedömning, fyll i formuläret!

Sökmotoroptimering när den är som bäst!


En pil som pekar till första steget av lyckad sökmotoroptimering

Kostnadsfri rådgivning

Använd formuläret nedan för att bli kontaktad och få en kostnadsfri rådgivning rörande er webbplats synlighet på Google.

Eller ring: 0721-50 21 79
mån-fre, 09.00-15.00

(Lämna tom)


Vad handlar sökmotoroptimering (SEO) om?

Sökmotoroptimering (SEO) är en invecklad metod för att säkerställa att en webbplats kan hittas på sökmotorer så som t ex Google. Folk som söker efter produkter och tjänster på nätet kommer att börja med att skriva relevanta sökord i sökmotorerna. Resultaten som syns när man söker är oftast väl sökmotoroptimerade webbplatser. Webbplasten måste vara korrekt uppbyggd från grunden och den behöver även relevanta och auktoritära länkar från andra webbplaster.
Har du en webbplats som behöver synas i Googles sökresultat på de sökord som är relevanta för just din bransch och ditt område? Då kan vi på Modifinder hjälpa dig att sätta raketfart på dina affärer! Få en kostandsfri rådgivning!

Lokal sökmotoroptimering (SEO)

Lokal sökmotoroptimering

Vi på Modifinder fokuserar främst på lokal sökmotoroptimering. Det är en effektiv form av internetmarknadsföring som gör att man kan nå ut till miljontals kunder som söker efter lokala tjänster i sitt område. De som söker lokalt är mer benägna att välja dina tjänster eftersom det är mer lättillgängligt. Lokal sökmotoroptimering är därför ett utmärkt sätt att hjälpa de lokala konsumenterna att komma i kontakt med ditt företag.

Vad innebär Modifinders garanti?

Sökmotoroptimering med garanti

När Modifinder startades funderade vi på hur vi kunde skilja oss från mängden. Med vår kompetens och erfarenhet inom sökmotoroptimering kände vi oss trygga med att ta fram en garanti. Oftast innebär garantin en plats bland de tio första träffarna (topp 10, sidan 1) på de sökord vi har kommit överens i minst 300 dagar.

I regel hamnar man bland Googles tio första träffar inom ett tidsspann på mellan två veckor och fyra månader. Det kan, i extrema fall, både gå fortare och ta längre tid, allt beror på hur stor konkurrens där är på sökordet – vi är alltid tydliga med detta i vår kommunikation till dig som kund.

Vad är sökmotoroptimering (SEO)?

En väl utförd SEO-kampanj har potential att öka ditt företags intäkter avsevärt. Jämfört med "kostnad per klick annonser", kan sökmotoroptimering och våra SEO-tjänster generera mer intäkter för dig samtidigt som det kostar dig mindre i slutändan.

Google visar sidor i sökresultatet som de tycker är auktoritära och relevanta. De mäter relevans genom att analysera innehållet på sidan och de mäter auktoritet baserat på antalet och kvaliteten på andra sidor som länkar till sidorna de visar. Man kan se länkar som röster. Det är vårt jobb att skapa auktoritet till din sida. Så i enkla termer innebär SEO att skriva innehåll som innehåller sökord, ord folk använder i sökningar, och skaffa länkar från andra sidor för att visa hur viktig din sida är jämfört med andra.

On-page optimering och Off-page optimering

  • On-page - On-page optimering blir aldrig gammalt. Off-page optimering fungerar endast om din webbplats har bra on-page optimering och ger ett värde till besökaren samtidigt som den levererar den information din kund sökte efter i första hand, detta är i alla fall rekommenderat. Det finns även andra vägar att gå men de genererar inte långvariga resultat. Se till att undersidorna inkluderar dina kontaktuppgifter och plats. Om du har bra text och innehåll kommer det att bli lättare för dig att knyta dina kunder till dig och göra affärer med dem. Om du som företagare, inte har tid att skriva bra innehåll, tveka då inte att anlita oss, vi har över 10 års erfarenhet inom svensk SEO-copywriting.

  • Off-page - Länkstrategier är enormt viktiga och ännu mer så med det faktum att Google lägger stora krav på att hemsidors länkprofiler ska vara av hög kvalitet. Länkar pekar till en webbplats. När webbplatser med gott rykte länkar till en webbplats, ger detta en värdefull röst på webbplatsen den pekar till. Detta är essentiellt i vilken SEO-tjänst som helst. En bra länkprofil kommer att öka en webbplats trovärdighet på nätet och etablerar din auktoritet på webben.

Fördjupa dig i Sökmotoroptimering

Skulle du vilja fördjupa dig ännu mer i sökmotoroptimering så finns det en bra SEO-guide skriven av Jim Westergren, som vi även har samarbete med. Där kan du läsa mer om de tekniska termerna och exempelvis få reda på vad ditt domännamn har för inverkan på SEO, hur du ska använda title-taggen, meta-taggar, URLer, bilder m.m.

Vill du interagera med andra, allt från kunniga till okunniga så ska du skapa ett konto på Sveriges största SEO-mötesplats, SEO-forum.se. Där kan du ställa frågor och även finna svar på andra frågor du kan tänkas ha.

5 viktiga tips om Sökmotoroptimering

Måns har sammanställt 5 viktiga tips om sökmotoroptimering som du borde känna till, klicka på bilden nedan för att ta del av SEO-tipsen.

Sökmotoroptimering tips