Modifinder AB     Stortorget 27, 211 34 Malmö    0723-96 90 96    [javascript protected email address]

      

Om Modifinder

Vad gör vi?

Modifinder är ett snabbt växande företag som har specialiserat sig på lokal sökmotoroptimering. Vi har djupgående kunskap och långtgående erfarenhet inom sökmotoroptimering och våra kunder finns i hela Sverige. Modifinder som team utgörs av en dynamisk och ambitiös uppsättning människor där varje person är en essentiell pelare i arbetet. Det är den väl avvägda balansen mellan de individer som arbetar inom Modifinder, i kombination med den breda kompetens som varje individ besitter som gör Modifinder till den framgångssaga det har blivit – både för oss men framför allt för våra kunder som ökar sin omsättning markant tack vare bättre rank på slagkraftiga sökfraser med lokal inriktning.

Att ha möjlighet att hjälpa företag i hela Sverige med sökmotoroptimering är milt uttryckt riktigt häftigt och vår ambition slutar inte där. Snart hoppas vi att hela Norden blir vårt arbetsfält!

Google utmanar och inspirerar

Google är en tveeggad bundsförvant som hela tiden utmanar oss till att maxa vår utveckling och eftersom vi är ett ungt, starkt och hungrigt team så stimuleras vi av dessa utmaningar. Lokal SEO är relativt nytt och Modifinder var bland de första som gjorde detta till sin huvudsakliga tjänst och det har gett fantastiskt gott resultat. Själva ligger vi på god position på förstasidan på Google på sökfrasen «sökmotoroptimering».

Samtidigt som våra framgångar talar sitt tydliga språk så är vi försiktiga med våra löften. Vi skulle aldrig lova något som vi känner att vi eventuellt inte skulle kunna leverera. Det är när du som vår kund börjar vinna på våra tjänster som vår «betalning» kommer. Vi lägger all vår kraft, tid och energi på att leverera toppresultat åt våra kunder. Vi brinner för våra uppdrag och det är våra klienters framgångar som är vår verkliga drivkraft.

Du får inblick i hela processen

Vi som arbetar på Modifinder tycker att det är viktigt att våra kunder har en inblick i vad SEO är. Man vill i regel veta vad det är man köper. Vi förklarar gärna, precis så ingående som du som vår kund önskar, vad sökmotoroptimering handlar om och hur man vinner på lokal synlighet på Internet.

Din vinst och trygghet är viktigast för oss

För oss är det enormt viktigt att du tjänar på våra tjänster. Vår framgång är din vinst - en win-win-situation helt enkelt. Vi vill bara ha nöjda kunder och därför tycker vi det är viktigt att våra kunder förstår vad SEO är. Det finns inget värre än när man köper något som man inte förstår sig på och därför arbetar vi med öppna kort hela vägen.

Gratis offert

En SEO-offert kostar ingenting. Vi lämnar offerter helt utan kostnad och informerar dig om vad en sökmotoroptimerad sajt skulle kunna göra för din verksamhet. Ju bättre vi blir desto mer har du att vinna – och vice versa. Det är som en uppåtgående spiral utan ände.

Kontakta oss för en kostnadsfri SEO-bedömning så återkommer vi med en offert till ert företag.

Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med dig och ditt företags utveckling på Google.