Om Modifinder

Modifinder är ett snabbt växande företag som har specialiserat sig på sökmotoroptimering. Vi har djupgående kunskap och långtgående erfarenhet inom SEO och våra kunder finns i hela Sverige.

Vilka är vi?

Modifinder som team utgörs av en dynamisk och ambitiös uppsättning människor där varje person är en essentiell pelare i arbetet. Det är den väl avvägda balansen mellan de individer som arbetar inom Modifinder, i kombination med den breda kompetens som varje individ besitter som gör Modifinder till den framgångssaga det har blivit – både för oss men framför allt för våra kunder som ökar sin omsättning markant tack vare bättre rankingpositioner på slagkraftiga sökord på Google.

Att ha möjlighet att hjälpa företag i hela Sverige med sökmotoroptimering är milt uttryckt riktigt häftigt.

Google utmanar och inspirerar

Google är en tveeggad bundsförvant som hela tiden utmanar oss till att maximera vår kunskap och utveckling. Eftersom vi är ett ungt, starkt och hungrigt team så stimuleras vi av dessa utmaningar.

Samtidigt som våra framgångar talar sitt tydliga språk så är vi försiktiga med våra löften. Vi skulle aldrig anta oss något som vi känner att vi eventuellt inte skulle kunna leverera. Vi lägger all vår kraft, tid och energi på att leverera toppresultat åt våra kunder och det är våra klienters framgångar som är vår verkliga drivkraft.

Din vinst och trygghet är viktigast för oss

För oss är det enormt viktigt att du tjänar på våra tjänster. Vår framgång är din vinst - en win-win-situation helt enkelt. Vi strävar efter att ha nöjda kunder och därför tycker vi det är viktigt att våra kunder förstår vad SEO är. Det finns inget värre än när man köper något som man inte förstår sig på, därför arbetar vi med öppna kort, hela vägen.

Kontakta oss för en kostnadsfri SEO-bedömning så återkommer vi med ett offertförslag.

Modifinders kontor

Senaste nytt

RSS

Nu söker vi en erfaren webbutvecklare i Malmö

21 feb 2018

Är du en webbutvecklare i Malmö som är lika grym i front-end som back-end? Om du känner att du behärskar områdena nedanför är detta jobbet kanske för dig! Grundläggande SEO HTML CSS Wordpress PHP MySQL Javascript CMS Photoshop Är du en utbildad webbutvecklare i Malmö eller kanske självlärd? Det viktiga för oss är att du [...]


Tack 2014, hej 2015!

19 dec 2014

Vi är jättenöjda med året som gått och vill passa på att lyfta fram några av höjdpunkterna som skett för oss och våra kunder. Vi växte in i kostymen Under 2014 växte vi så det knakade - och plötsligt var vi 6 stycken heltidsanställda på kontoret. Såhär i slutet av året kan vi glatt konstatera [...]